Регистрация

Гъби с песто

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
722
Оцени рецептата

24 пресни гъби

1/2 ч орехи или кедрови ядки; нарязани

2 ч пресен босилек, накъсан

1/2 ч настърган пармезан

4 скилидки чесън, обелен

1/4 ч зехтин

Черен пипер (на вкус)

 

Загрейте фурната до 210ºС. В купата на кухненски робот или пасатор, поставете маслото, счуканите ядки, босилека, пармезана и чесъна. Разбийте до гладкост. Добавете черен пипер на вкус. Отстранете пънчетата на гъбите. Почистете гъбите. Изсипете по пълна чаена лъжичка от пестото във всяка гъба. Поставете половин орех или няколко кедрови ядки върху всяка. Пече се за около 10 минути или докато се сгорещи. Отцедете върху хартиени кърпи. Сервирайте топло.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта