Регистрация

Гъби, пълнени с цели миди

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
493
Оцени рецептата

24 гъби, 5 см в диаметър

3 с.л. масло, разтопено

24 малки миди, със свалена черупка

5 с.л. хрян

8 с.л. майонеза

1 ч.л. сос Уорчестър

6 капки сос Табаско

 

Махнете стъблата от гъбите и заделете. Избършете гъбите с кърпа и се потапят в масло. Поставете с отворения край нагоре в тавичка. Поставете по една мида във всяка гъба. Смесете останалите съставки и полейте мидите със сместа. Изпечете под грила за около 8 минути или докато гъбите омекнат и започнат да покафеняват отгоре.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта