Регистрация

Гъби по тихоокеански

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
17 Aug
|
Видяна:
917
Оцени рецептата

24 големи гъби, без пънчетата

1/3 ч масло/маргарин, разтопен

170 г рачешко месо

1 с.л. горчица

1/4 ч галета

1/4 ч настърган пармезан

2 с.л. наситнен зелен лук

1 с.л. фино нарязан пресен магданоз

3 с.л. майонеза

 

Загрейте фурната до 190°С. Поставете решетката на горната 1/3 на фурната. Намажете гъбите с разтопено масло, поставете с отворения край нагоре в ненамаслена тавичка за печене. Отцедете рачешкото месо. Смесете майонезата и хряна. Добавете галетата, сиренето, зеления лук и магданоза, като се разбърква, докато се смесят добре. Добавете рачешкото месо и разбъркайте с вилица. Напълнете гъбите със сместа. Печете пет минути, след което включете грила и печете за около 1 минута или до златисто кафяво. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта