Регистрация

Гъби във винено-чеснов сос

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
02 Jun
|
Видяна:
209
Оцени рецептата

1/4 ч червено вино

2 скилидки чесън, счукан

1 ч.л. риган

1 глава лук, нарязан на кубчета

1 зелена чушка, нарязана на кубчета

1 люта чушка, нарязана

1 домат, нарязан на кубчета

225 г цели гъби

1 с.л. доматено пюре

 

Оставете чесъна, ригана и лука да къкрят във виното в продължение на 5 минути. Добавете нарязаните на кубчета сладка и люта чушка. Гответе, като се разбърква често, за 2 минути. Добавете доматите и варете още 5 минути. Накрая добавете гъбите и доматеното пюре. Гответе, докато сосът се сгъсти. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта