Регистрация

Гъбен пастет с печени орехи

Автор:
Силвето
|
Дата:
18 Mar
|
Видяна:
543
Оцени рецептата

1 парче 2 см джинджифил, нарязан на тънки филийки

2 люти чушки, без семената и ситно нарязани

2 филийки хляб, нарязани на четвъртинки

225 г гъби, нарязани на филийки

1 ч препечени орехи

1/2 ч твърдо тофу

1 ч.л. сол

1 с.л. лимонов сок

3 с.л. фино нарязан пресен кориандър

1 червена чушка, печена, нарязана едро

 

Загрейте фурната до 180ºС. Наситнете джинджифила и чилито в кухненски робот. Добавете хляба и натрошете хубаво. Добавете гъбите и орехите разбийте на пюре. Добавете тофуто, солта и лимоновия сок и се смесва много добре. Добавете кориандъра и червената пиперка и разбива, докато чушката е ситно нарязана. Сложете в намаслена формичка за хляб и печете 1 час. Сервира се топло или на стайна температура.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта