Регистрация

Гъбен пастет

Автор:
marcheva
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
384
Оцени рецептата

1/3 ч масло

1/2 ч пресни гъби (всякакъв вид)

1/2 ч фино нарязан лук

2 с.л. сухо шери или вермут

85 г крема сирене, меко

1/4 ч наситнен пресен магданоз

 

Разтопете маслото в тиган на умерен огън, добавете гъбите и лука. Запържете, докато гъбите се зачервят (10-15 мин.), като се разбърква често. Смесете с шерито. Сваля се от огъня, оставете настрана. В купа, разбийте крема сиренето и магданоза много добре, след което добавете сместа с гъби. Пюрирайте в блендер. Охладете и сервирайте с хляб или бисквити.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта