Регистрация

Воловани със сьомга

Автор:
marcheva
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
356
Оцени рецептата

418 г консервирана сьомга от Аляска, (розова или червена)

24 готови волована, сварени

250 г краставици, обелени и нарязани на кубчета

1 ч.л. сол

150 мл майонеза

4 с.л. сметана или кисело мляко

2 ч.л. прясно нарязан джоджен

 

Накъсайте рибата в купа и оставете настрана. Изрежете горната част на волованите (заделете капачето) и изгребете с лъжичка сърцевината. Поставете краставицата в друга купа и поръсете със сол. Оставя се да престои в продължение на 15 минути и след това се изплаква обилно. Подсушете и смесете със сьомгата и останалите съставки. Напълнете всеки волован с еднакви количества от сместа със сьомга и сложете обратно отрязаните капачета. Сервира се със салата.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта