Регистрация

Брускета с гъби и моцарела

Автор:
roni
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
719
Оцени рецептата

1 кутия крем-супа от гъби

1 франзела

1/4 ч зехтин

1 скилидка чесън, счукан или

1/4 ч.л. чесън на прах

1/4 ч зелен лук; нарязан

1/4 ч червени чушки, нарязани

1/4 ч.л. микс италиански подправки

2 ч настъргана моцарела

1 с.л. настърган пармезан

 

Сгорещете грила. Смесете супата, чесъна, италианските подправки и пармезана много добре; заделете. Нарежете хляба на филийки с дебелина 2,5 см и ги поставете в тава. Намажете хляба със зехтин и препечете филийките леко под грила. Загрейте фурната до 190ºС. Намажете една супена лъжица от сместа със супата равномерно върху всяко парче хляб. Поръсете със зелен лук и червена чушка; поръсете с моцарела. Пече се около 5-7 минути или докато сиренето се разтопи.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта