Регистрация

Бобен пастет

Автор:
jeni
|
Дата:
04 Apr
|
Видяна:
168
Оцени рецептата

2 ч боб

1/4 ч бульон от сварения боб

1 ч наситнен пресен магданоз

1/2 ч сусамов тахан

5 с.л. лимонов сок

1/4 ч зехтин

1 скилидка чесън (сокът)

1/2 ч.л. кимион

1/2 ч.л. лук на прах

щипка лют червен пипер или 1/4 ч.л. чили на прах

Морска сол (по желание)

нарязани черни маслини

 

Пюрирайте сварения фасул, като използвате течността от варенето, за да направите гладка каша. Смесете пюрето с останалите съставки, без маслините. Сместа трябва да е гъста. Охладете, покрито, за най-малко 1 час. Гарнира се с маслини, ако е необходимо и се сервира с пълнозърнест пшеничен хляб или бисквити.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта