Регистрация

Банички с наденица

Автор:
george
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
657
Оцени рецептата

225 г свинска наденица

225 г гъби, нарязани на кубчета

115 г сирене, натрошено

1/2 ч масло, разтопено

1/3 пакет готови кори за баница

 

Запържете наденичките и гъбите на умерено-силен огън, като разбърквате от време на време, докато месото покафенее, а гъбите омекнат. Извадете с решетъчна лъжица и отцедете върху хартиени кърпи. В голяма купа, смесете сместа с наденицата и настъргания кашкавал. Нарежете корите на ленти с широчина 5 см. Поставете лентите на восъчна хартия, след това се покриват с леко влажна хартиена кърпа, за да не изсъхват. Поставете една лента кори върху работна повърхност, намажете отгоре леко с разтопено масло. Поставете около 1 чаена лъжичка от сместа с наденица в края на лентата. Сгънете единия ъгъл на лентата диагонално над плънката, така че късата страна да отговаря на дългата страна на лентата и да образува прав ъгъл. Продължете сгъвате под прав ъгъл. Трябва да се получи триъгълен пакет. Сложете готовите пакетчета със затворения край надолу в плитка тава и намажете с масло. Повторете с останалите кори и плънка. Загрейте фурната до 210С. Пече се за около 15 минути или докато станат златисти.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта