Регистрация

Бадемово-гъбен пастет

Автор:
Юлия
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
189
Оцени рецептата

2 с.л. маргарин

Малка глава лук, нарязан ситно (1/4 ч)

1 скилидка чесън, счукан

1 1/2 ч нарязани гъби

1/2 ч.л. естрагон

1 ч бланширани цели бадеми

1 с.л. лимонов сок

2 ч.л. соев сос

щипка бял пипер

2 с.л. крема сирене, по желание (или катък)

За украса:

Филирани или ситно нарязани бадеми

Пресен стрък магданоз

сладка червена чушка, нарязана на ивици

 

В голям тиган се разтапя маргаринът и се запържват лукът, чесънът и гъбите до омекване, но не бива да се зачервяват. Добавете естрагона, разбъркайте, докато омекне. Изсипете сместа в купата на кухненски робот. Добавете останалите съставки и разбийте до гладкост. Добавете сиренето и разбийте до крем. Сложете в купа за сервиране. Украсете с гарнитура по ваш избор.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта