Регистрация

Бадемови шишарки

Автор:
irina
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
274
Оцени рецептата

1 1/4 чаша бадеми, цели

226 г крема сирене

1/2 чаша майонеза

5 филийки бекон, запържен и натрошен

1 супена лъжица зелен лук, нарязан ситно

1/2 чаена лъжичка сушен копър

1/8 ч.л. черен пипер

 

Разстелете бадемите на един слой в плитка тавичка. Печете на 150ºС за 15 минути, като разбърквате често, докато бадемите започнат да покафеняват леко. Комбинирайте крема сиренето (докато е меко) и майонезата и разбъркайте добре. Добавете бекона, лука, копъра и черния пипер, разбъркайте добре. Покрийте и оставете в хладилника през нощта.

Сложете сместа в чинии, като оформите силуета на две шишарки. Започнете от тесния край и подредете бадемите, като ги набождате леко под ъгъл в „шишарките“ от сирене в редици. Продължете, като припокривате редовете, докато цялото сирене е покрито. Украсете с изкуствени борови клончета. Сервирайте с бисквити. Прави 1 1/2 чаши.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта