Регистрация

Бадеми с канелена глазура

Автор:
ivanka
|
Дата:
27 Aug
|
Видяна:
505
Оцени рецептата

1/3 ч масло

2 белтъка, със стайна температура

щипка сол
1 ч захар

3 ч цели бадеми

4 ч.л. канела

 

Загрейте фурната до 160 градуса. Сложете маслото в тавичка и го разтопете във фурната за около 7 мин. Междувременно, разбийте белтъците със сол на пяна; постепенно се добавя захарта до получаването на сняг. Внимателно прибавете бадемите и канелата. Изсипете бадемовата смес в тавичката и смесете с маслото. Пече се около 40 минути, като се разбърква на всеки 10 минути, докато бадемите са хрупкави. Сервира се топло или на стайна температура.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта