Регистрация

Яйчен мус

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
1249
Оцени рецептата

6 яйца, твърдо сварени

1 ч.л. желатин

1 с.л. сос Уорчестър

2 ч.л. есенция от аншоа

140 мл пилешки бульон

1 ч бита сметана

червен пипер

сол

 

Нарежете ситно жълтъците и белтъците. Добавете желатина в пилешкия бульон и се загрява, докато се разтвори. Охлажда се и сместа се оставя да започне да се втвърдява. Добавете бульона и подправките в битата сметана. Добавете жълтъците и белтъците, поставете в чиния и охладете. Украсете и сервирайте.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта