Чесново сирене с орехи
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 чаена чаша сирене
3 супени лъжици фино нарязани орехи
1/4 чаена чаша кисело мляко, с ниско съдържание на мазнини
1 супена лъжица копър, фино нарязан
1 с.л. магданоз, фино нарязан
1 скилидка чесън, счукан
1/8 чаена лъжичка сол
1 маруля
1/4 чаша орехи, едро, нарязани
1 питка, нарязана на триъгълници и препечена, за сервиране
Пюрирайте сиренето, ситно нарязаните орехи и киселото мляко в процесор, до гладкост.
Сложете сиренето в купа и прибавете зелените подправки, чесъна и солта. Оформете на топка, покрийте и съхранявайте в хладилник в продължение на 4 часа.
Постелете малка чиния за сервиране с няколко листа маруля и внимателно прехвърлете топката сирене отгоре. Натиснете едро нарязаните орехи в топката, така че да я покрият. Сервира се с препечени триъгълници питка.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ