Регистрация

Чеснова франзела

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
12 Jun
|
Видяна:
732
Оцени рецептата

1 франзела

1/3 чаша масло или маргарин, разтопено

1/2 чаена лъжичка чеснова сол

1/2 чаена лъжичка пармезан

 

Нарежете хляба на филийки с дебелина 1 см, но не докрай – оставете ги свързани в кората. В малка купа смесете останалите съставки, до гладкост. Разстелете сместа между всяко парче и върху хляба. Увийте в хартия. Загрява се в микровълновата фурна за 30 - 45 секунди.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта