Регистрация

Хлебни триъгълничета, пържени в масло с аншоа

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
28 Jul
|
Видяна:
390
Оцени рецептата

12 филийки бял хляб

1/2 ч масло с аншоа

 

Отстранете кората от хляба и нарежете филийките на триъгълници. Намажете с маслото с аншоа от всички страни. Заделете. Загряват се две супени лъжици от маслото в голям тиган. Поставете колкото се може повече триъгълници в тигана. Когато са златисто кафяви на дъното, обърнете и изпържете и от другата страна. Добавете още масло, ако е необходимо. Сервирайте топло.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта