Хлебни купички със сьомга
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 1/2 с.л. масло
3 с.л. брашно
1/2 ч.л. сол
1/4 ч.л. пипер
3/4 ч мляко
1/4 ч от течността на сьомгата
1/4 ч нарязани кисели краставички
1 ч накъсана сьомга
2 с.л. майонеза
1 с.л. лимонов сок
1 хляб, нарязан, без кората
Разтопено масло
1. Разтопете маслото, добавете брашното и подправките и се готви 2 минути.
2. Сваля се от огъня и се добавят постепенно смесените мляко и течност от сьомгата.
3. Върнете на котлона и се разбърква непрекъснато, докато сместа заври и се сгъсти.
4. Добавете останалите съставки и разбъркайте. Поставете горещата плънка в затоплените хлебни купички и сервирайте.
На хлебните купички:
1. Намажете двете страни на хляба с разтопено масло.
2. Натиснете диагоналните ъгли в дълбоки метални кутии. Печете на 200 градуса в продължение на около 10-15 минути до образуване на златиста коричка.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ