Регистрация

Херинга в сметанов сос

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
31 May
|
Видяна:
280
Оцени рецептата

113 г маринована херинга в заквасена сметана

1/2 ч ябълки; ситно нарязани на кубчета

1 с.л. лук, ситно нарязан на кубчета

1 ч заквасена сметана

 

Пюрирайте херингата (заедно със соса) в кухненски робот или пасатор, до гладкост. Добавете всички други съставки и продължете да разбивате до гладкост. Покрийте и оставете в хладилника. Поднесете с хляб, бисквити, броколи, чери домати или тиквички.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта