Регистрация

Хапки с пастет от рачешко и миди

Автор:
Надежда
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
769
Оцени рецептата

226 г крема сирене

5 с.л. меко масло или маргарин

5 с.л. френски дресинг

226 г консерва смлени миди, отцедени

170 г замразено рачешко, размразено и отцедено

сос Табаско

препечен хляб

 

1. В средна купа, се смесват заедно крема сиренето, маслото или маргарина и френския дресинг с електрически миксер, до гладкост.

2. Добавят се отцедените миди и рачешко. Разбърква се да се съчетаят.

3. Добавя се сос Табаско на вкус. Разбърква се добре.

4. Намажете със сместа филийките хляб и сложете в чиния, подходяща за микровълновата фурна. Сгорещете за 15 секунди. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта