Регистрация

Хапки със сирене и наденица

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
08 Apr
|
Видяна:
153
Оцени рецептата

3 ч самонабухващо брашно

1 наденица, вътрешността

450 г настъргано сирене чедър

1 глава лук, ситно нарязан

3/4 ч мляко

 

Смесете месото от наденицата и лука (в блендер, ако желаете). Добавете останалите съставки и разбъркайте добре (важно е лукът да е ситно смлян). Сложете по 1 чаена лъжичка върху намазана тавичка. Пече се на 220 градуса за 10 -15 минути, докато покафенее.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта