Регистрация

Фондю с ементал

Автор:
roni
|
Дата:
07 Jun
|
Видяна:
390
Оцени рецептата

чесън на вкус

225 г ементал

225 г сирене

1 чаша сухо бяло вино

3 с.л. кирш

1 чаена лъжичка царевично нишесте

 

Настържете сирената. Натъркайте съда за фондю със скилидка чесън. Добавете виното и сгорещете почти до кипене. Добавете настърганите сирена. Ако сместа е рядка, добавете картофено/царевично нишесте. (Смесете нишестето с малко вода, за да избегнете образуването на бучки.) Добавете кирша точно преди сервиране.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта