Регистрация

Фондю с гауда, бяло вино и кирш

Автор:
Наталия
|
Дата:
07 Jun
|
Видяна:
557
Оцени рецептата

450 г гауда

1/4 ч бяло вино, сухо

2 с.л. масло

2 ч.л. кирш

1/4 ч брашно

Хляб, нарязан на кубчета

1 1/2 ч мляко

Черен пипер на вкус

2 ч.л. чесън, ситно нарязан

1/8 ч.л. индийско орехче

 

1. Сиренето се настъргва.

2. Разтопете маслото в тенджера и добавете брашното, като се разбърква с тел. Добавете млякото, като се разбърква бързо. Когато са добре смесени и сместа е гладка, добавете чесъна, черен пипер, индийското орехче и виното. Добавете кирша.

3. Сервирайте топло с кубчета хляб за потапяне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта