Регистрация

Топка от чедър и шунка

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
17 Mar
|
Видяна:
522
Оцени рецептата

340 г шунка, нарязана на малки кубчета

2 ч настърган чедър

1 пакет от 85 г крема сирене, меко

2 с.л. фино нарязан лук

12 ч.л. паста от хрян

1 ч.л. сос Уорчестър

1/4 ч.л. семена синап

1/2 ч.л. чили на прах

3/4 ч нарязани ядки

Крекери

 

В голяма купа, смесете шунката, чедъра, крема сиренето, лука, хряна, соса Уорчестър, синапа и чилито на прах и се разбърква добре. Оформете на топка. Оваляйте в ядките. Покрийте и охладете за няколко часа или за през нощта. Извадете от хладилника 30 минути преди сервиране. Поднесете с крекери.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта