Регистрация

Сьомгови стриди

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
375
Оцени рецептата

450 г сьомга, сварена или от консерва

2 яйца

1 с.л. лук, наситнен

1/2 ч брашно

1 ч.л. бакпулвер

Сол и черен пипер на вкус

 

Отцедете сока от сьомгата и заделете. Наситнете сьомгата, като премахнете тъмната кожа и добавете разбитите яйца и заделения сок, брашното, солта, пипера и бакпулвера. Разбърква се добре и се поставя по супена лъжица (или охладете и оформете като продълговати стриди) в горещо олио. Обърнете, за да се запържи до кафяво от двете страни. Поднася се с пържени картофи, салата от зеле и сос тартар.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта