Регистрация

Сос с чедър и рикота

Автор:
Юлия
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
243
Оцени рецептата

113 г чедър, а ниско съдържание на мазнини

113 г рикота, без мазнини

1/2 чаша орехи

1/2 чаша сушени смокини

1/4 чаша магданоз

1/4 чаша червена чушка, нарязана

1 скилидка чесън

2 с.л. прясно мляко, нискомаслено или обезмаслено

 

Ако използвате кухненски робот, нарежете сиренето на кубчета. Разбийте ситно. Добавете рикотата и разбийте за около 10 секунди. Добавете останалите съставки, с изключение на млякото и разбийте, докато всички съставки се наситнят. Добавете мляко, колкото е необходимо, за да постигнете желаната консистенция.

Сервирайте с бисквити или хрупкави зеленчукови пръчици.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта