Регистрация

Сос с раци

Автор:
jordana
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
201
Оцени рецептата

1/2 ч майонеза

1/2 ч сметана

Целина, зелен лук

340 г рачешко месо, накъсано

Копър

 

Поставете в купа накъсаното рачешко месо. Нарежете достатъчно целина и зелен лук и добавете към сместа. Прибавете копър на вкус. Добавете майонезата и заквасената сметана. Охладете добре. Най-добре за през нощта. Разбъркайте точно преди сервиране. Сервирайте с бисквити.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта