Регистрация

Сос с артишок

Автор:
blazheva
|
Дата:
02 Apr
|
Видяна:
137
Оцени рецептата

400 г артишок, 1 консерва

1/4 чаша пармезан, настърган

1/4 чаша сирене Романо, настъргано

1 чаена чаша моцарела, настъргана

1 малка скилидка чесън, счукан

1/2 чаша майонеза

червен пипер

 

Изплакнете и отцедете артишока, след това отстранете твърдите части. Нарежете. Смесете всички съставки добре и поставете в намазана с масло тавичка. Поръсете сместа леко с червен пипер. Печете на 160 градуса в продължение на 25 минути и поднесете горещо с френски или италиански хляб, бисквити, снежен грах, моркови, филийки салам ли морски дарове.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта