Регистрация

Сос за потапяне с пържен боб и шунка

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
637
Оцени рецептата

425 г пържен боб, консерва

35 г тако сос

1/2 ч нарязан зелен лук

340 г шунка, нарязана на кубчета

425 г консерва чили без боб

1 ч настърган чедър

1 ч настърган кашкавал

1 ч заквасена сметана

Нарязани черни маслини

Салца

Тортила чипс

 

Загрейте фурната до 180ºС. Смесете пържения боб и Тако соса. Разпределете сместа по дъното на кръгла тава за пица. Подредете на слоеве зеления лук, шунката, чилито и сирената отгоре. Печете 20 - 25 минути или докато сиренето се разтопи. Покрийте със заквасена сметана. Поръсете с маслини. Сервирайте със салца и тортила чипс.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта