Регистрация

Сос за потапяне с лебервурст

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
04 Apr
|
Видяна:
410
Оцени рецептата

1 ч лебервурст

1/2 ч заквасена сметана

1/4 ч бял лук, наситнен

1 с.л. копър, туршия

1 с.л. дижонска горчица

1/2 ч.л. бял пипер

 

Смесете лебервурста и заквасената сметана в блендер, докато се получи гладка и кремообразна смес. Добавете всички останали съставки и смесете добре. Може да се сервира при стайна температура или охладено с краставици, чери домати, репички, аспержи, ръжен хляб или бисквити за потапяне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта