Регистрация

Солен кейк със сьомга

Автор:
jordana
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
553
Оцени рецептата

4 ч сварена или консервирана сьомга

2 с.л. лимонов сок

1 ч мляко

3 ч галета

2 яйца, разбити

1/4 ч нарязан ситно лук

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 с.л. магданоз, сушен, натрошен

 

1. В голяма купа, поръсете лимоновия сок върху сьомгата.

2. В средно голяма купа смесете млякото, галетата, яйцата, лука, солта, пипера и магданоза. Залейте сьомгата със сместа.

3. Изсипва се в намазан, топлоустойчив, неметален съд за печене на кекс.

4. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 12 минути.

5. Охладете за 5 минути. Прехвърлете в чиния и поднесете.

 





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта