Регистрация

Соленки с артишок 2

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
02 Apr
|
Видяна:
144
Оцени рецептата

1 голяма глава лук

1 скилидка чесън, счукан

4 яйца (разбити)

1/4 ч галета

2 буркана сърцевина от артишок, нарязан (с течността)

1 1/2 ч.л. риган

Сол, черен пипер на вкус

Сос табаско

2 ч настъргано сирене чедър

 

Запържете лука и чесъна в маринатата от 1 буркан артишок. Разбийте яйцата и добавете галетата, артишока (нарязан), ригана, солта и черния пипер, соса табаско, лука и чесъна и смесете с настърганото сирене. Изсипва се в тавичка с размери 23х33 см и се пече в продължение на 30 минути на 160 градуса.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта