Регистрация

Солена тора с чедър, градински чай и орехи

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
08 Apr
|
Видяна:
163
Оцени рецептата

450 г крема сирене; меко

3 с.л. пресни листа градински чай, нарязани

цели листа градинския чай

450 г сирене чедър, настъргано

1 ч орехи, нарязани ситно

Цели половинки орехи

 

Поставете крема сиренето в блендер с нарязаните ситно листа градински чай. Пасирайте. Сложете двойно парче тензух на дъното на подходящ съд. Подредете целите листа градински чай в декоративна шарка на дъното на съда. Добавете половината смес от крема сирене, след което добавете настъргания чедър, изгладете слоя и го натиснете леко. Добавете орехите, отново натиснете леко. Изгладете останалата смес със сирене върху орехите. Сгънете краищата на тензуха върху сместа и натиснете леко. Съхранявайте в хладилник за една нощ. Обърнете тортата върху чиния за сервиране и махнете тензуха, гарнирайте с орехови половинки и поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта