Смокини с прошуто
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
05 Jun
|
Видяна:
333
Зрели пресни смокини, лилави отвън и розови в средата, нарязани на четвъртинки за всяка порция
По 2 тънки резена прошуто, разполовени надлъжно, за всяка смокиня
прясно изцеден лимонов сок
прясно смлян черен пипер
пресни стръкчета мента за украса
Увийте половината парче прошуто около всяка четвъртинка смокиня във формата на роза. При поднасяне, се поръсва с прясно изцеден лимонов сок и прясно смлян черен пипер. Украсете с пресни стръкчета мента.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ