Регистрация

Скариди с хрян

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
25 Feb
|
Видяна:
501
Оцени рецептата

6 големи скариди, почистени и срязани наполовина като пеперуда

85 г хрян, отцеден

6 резена бекон

Сос ремулад:

450 г майонеза

30 г каперси, отцедени и нарязани

30 г кисели краставички, нарязани

1 1/2 с.л. див лук, нарязан

1 1/2 с.л. пресен керевиз, нарязан

1 1/2 с.л. пресен естрагон, нарязан

1/2 ч дижонска горчица

Сол и черен пипер на вкус

Сос Уорчестър

Сос Табаско

 

Напълнете скаридите с хрян. Увийте всяка скарида плътно с резен бекон и закрепете с клечка за зъби. Печете на 190С до кафяво. Поставете върху затоплена чиния и сервирайте със сос ремулад. На соса: Смесете всички съставки и разбъркайте добре.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта