Регистрация

Рулца от рачешко с бекон

Автор:
yasen
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
243
Оцени рецептата

1/4 ч доматен сок

1 яйце, разбито

1 ч месо от раци, отцедено и накъсано

1/2 ч галета

1 с.л. нарязан магданоз

1 с.л. лимонов сок

1/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. сос Уорчестър

щипка пипер

9 резена бекон, нарязани наполовина

 

Смесете доматения сок и яйцето. Добавете месото от раци, галетата, магданоза, лимоновия сок и подправките и разбъркайте добре. Разточете 18 „пръстчета“, с дължина около 5 см. Завийте всяка рулце с 1/2 резен бекон, закрепете с клечка за зъби. Сложете под грила за около 10 минути, като обръщате често, докато покафенеят равномерно.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта