Регистрация

Рулца от домашна паста

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
24 Aug
|
Видяна:
511
Оцени рецептата

450 г рикота

170 г настъргана моцарела

170 г настъргано сирене

1 1/2 ч настърган пармезан

3 яйца, цели или само белтъците

900 г домашна прясна паста

1 л пилешки бульон

Сол и пипер (на вкус)

Пармезан за поръсване

Доматен сос

 

Пригответе плънката със сирене. Смесете сирената и след това добавете разбитите яйца или белтъци. Пригответе пастата. Изберете любимата си рецепта, за да направите тестото. Разточете и нарежете пастата на широки ленти от около 15 см Намажете с плънката. Изрежете парче тензух достатъчно дълго, така че да обгърне изцяло едно руло с няколко сантиметра припокриване. Завържете хубаво, но не много стегнато. Направете предпочитания от вас доматен сос. Поширайте рулата паста в пилешкия бульон. Извадете рулата от бульона. Срежете връвта и развийте всяко руло. Нарежете на кръгове с дебелина 5 см. Сложете по няколко парчета във всяка чиния с отрязания край нагоре. Сипете сос в чинията. Поръсете с пармезан и/или нарязан магданоз.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта