Регистрация

Рибени топчици

Автор:
пеева
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
231
Оцени рецептата

2 ч треска, сварена и накъсана

1 яйце, разбито

Щипка пипер

1 с.л. масло, разтопено

1 1/2 ч картофено пюре

1/2 ч.л. сол

1/2 с.л. сок от лук

рапично олио за дълбоко пържене

 

Смесете треската с яйцето, черния пипер, маслото, картофеното пюре, солта и сока от лук. Разбийте до гладкост. Оформете леко на малки топчици и пържете в загрятото олио до златисто кафяво, около 1 минута. Отцедете върху хартиени кърпи и сервирайте с лимонови резенчета и коктейлен сос, ако желаете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта