Регистрация

Рачешки пай в микровълновата фурна

Автор:
margarita
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
230
Оцени рецептата

4 филийки хляб, без кората

170 г замразено месо от раци

1 ч настърган чедър

Сол и черен пипер

4 яйца

3 ч мляко

½ ч.л. сол

Лют пипер

 

1. Поставете филийките на дъното на леко намазана плитка тавичка, подходяща за микровълнова фурна.

2. В малка купа, смесете месото от раци, 1/2 чаша чедър, заедно със сол и черен пипер на вкус. Намажете филийките с тази смес.

3. В голяма купа смесете яйцата, млякото, 1/2 чаена лъжичка сол и лют червен пипер.

4. Млечната смес се изсипва върху рачешкото и се покрива с останалата 1/2 чаша сирене.

5. Гответе, покрито, в микровълновата фурна за 15-18 минути или докато яйченият крем стегне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта