Регистрация

Пълнени гъби с топинг за пица

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
604
Оцени рецептата

900 г гъби

225 г свински наденички

115 г салам пеперони, нарязан ситно

1/2 ч моцарела; настъргана

1/4 ч галета

1/4 ч натрошени крекери

1/4 ч настърган пармезан

 

Махнете стъблата на гъбите и ги наситнете. Запържете наденичките докато покафенеят. Извадете ги решетъчна лъжица и отцедете върху хартиени кърпи. Изсипете мазнината, като запазите 2 с.л. в тигана. Запържете стъблата до омекване, около 10 мин., като през последните 3 мин. добавите пеперонито. Махнете тигана от огъня и добавете наденицата, сиренето и галетата и трохите. Загрейте фурната до 225 градуса, напълнете гъбите с готовата смес, сложете пълнените гъби в съд за печене и се пекат 15 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта