Регистрация

Пресни круши с рокфор

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
07 Jun
|
Видяна:
601
Оцени рецептата

2 с.л. сирене рокфор, натрошено, на стайна температура

2 с.л. сметана

1 с.л. сухо бяло вино

Щипка лют червен пипер

1 зряла круша

1/2 лимон

 

1. С дървена лъжица, намачкайте на каша сиренето и сметаната. Добавете виното и лютия червен пипер в сместа и разбъркайте докато стане гладко.

2. Срежете крушата наполовина по дължина и извадете сърцевината. Натъркайте отрязаната страна на крушата с лимон, за да се предотврати промяна на цвета. Сложете половината от пълнежа в центъра на всяка круша. Сервира се леко охладено.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта