Регистрация

Препечени гъбени рулца

Автор:
yasen
|
Дата:
18 Mar
|
Видяна:
544
Оцени рецептата

225 г гъби

1/4 ч масло

3 с.л. брашно

1/2 ч.л. сол

Щипка чесън

1/2 ч.л. риган

1 ч лека сметана

2 ч.л. див лук, наситнен

1 1/2 ч.л. лимонов сок

1 бял хляб, нарязан

 

Нарежете гъбите ситно. Запържете за 5 минути в масло. Добавете брашното, солта, чесъна и ригана и разбъркайте. Добавете сметаната. Гответе до сгъстяване. Добавете дивия лук и лимоновия сок и се разбърква много добре. Охлажда се. Махнете коричките на филийките хляб и разточете всяка филийка на тънък слой. Намажете със сместа и навийте на руло. Нарежете всяко руло на 3. Сложете в тавичка и препечете от двете страни на 200С за 10-15 мин.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта