Регистрация

Предястие с артишок и сирене

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
696
Оцени рецептата

1 кръгла пита сирене по избор - 450 г

85 г крема сирене, меко

1/4 ч консервиран артишок, отцеден и нарязан

1/4 ч кедрови ядки; печени, 30 г

1 1/2 ч.л. листа пресен босилек или 1/2 ч.л. сушен

 

Издълбайте сиренето с нож или лъжица, като оставите 1 см дебела черупка от стените и дъното; заделете черупката. Нарежете ситно 1 ч от останалото сирене (заделете останалото за други цели). Сложете в купа, заедно с крема сиренето, артишока, 3 с.л. кедрови ядки и босилека и разбийте с миксер докато се смесят хубаво. Върнете сместа в заделената черупка. Поръсете с останалата 1 с.л. кедрови ядки; натиснете леко. Покрийте и се съхранява в хладилник докато се стегне пълнежът, около 3 часа. Нарежете на тънки резени като пица. Сервирайте с разнообразни бисквити, ако желаете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта