Регистрация

Пилешки дробчета с лют сос за потапяне

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
19 Aug
|
Видяна:
1146
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2/3 ч галета

450 г пилешки дробчета; срязани на половинки

4 с.л. масло, разтопено

1/4 ч кетчуп

2 с.л. кафява захар

2 с.л. дижонска горчица

1 1/2 с.л. сос Уорчестър

 

1. Загрейте фурната до 200ºС. Поставете галета в малка чашка. Натопете пилешките дробчета в разтопеното масло, след това в галета, така че да се покрият. Подредете ги в добре намаслена тавичка.

2. Изпечете за 15 до 20 минути, до готовност и докато станат хрупкави отвън.

3. Междувременно, в малка тенджера, комбинирайте кетчупа, кафявата захар, горчицата и соса Уорчестър. Сгорещете соса до кипене, като се разбърква, за да се разтвори захарта. Сервирайте топлите дробчета с лютия сос за потапяне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта