Регистрация

Пилешки дробчета и гъби

Автор:
roni
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
171
Оцени рецептата

5 резена бекон

680 г пилешки дробчета

1 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

2 1/2 с.л. брашно

1/4 ч ситно нарязан лук

600 г консервиран пилешки сос грейви

113 г нарязани гъби, отцедени

 

1. Сложете бекона в съд, подходящ за микровълновата фурна. Покрийте с хартиена кърпа и стоплете в микровълновата фурна за 5 минути или докато беконът стане хрупкав.

2. Извадете бекона и оставете настрана.

3. В найлонова торбичка смесете брашното, солта и черния пипер. Покрийте дробчетата и сложете в горещата мазнина от бекона. Добавете накълцания лук.

4. Сгорещете непокрито в микровълновата фурна за 4 минути. Добавете пилешките дробчета и се загряват още 4 минути или докато се зачервят.

5. Добавете соса грейви и гответе покрито в микровълновата фурна за 6 минути.

6. Добавете гъбите, разбърква се и се сгорещява още 1 до 1 1/2 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта