Регистрация

Печен пащърнак

Автор:
Ivko
|
Дата:
28 Apr
|
Видяна:
1058
Оцени рецептата

1 кг пащърнак

60 г масло или мазнина от бекон

3 с.л. бульон

Сол и пипер на вкус

Щипка индийско орехче

 

Обелете пащърнака, срежете на четвъртинки и премахнете твърдата сърцевина. Сварете 15 минути. Сложете в огнеупорен съд. Добавете бульона и се поръсва със сол, черен пипер и индийско орехче. Поръсете с парченца масло и печете в продължение на 30 минути на долния рафт в умерена фурна.





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта