Регистрация

Пастет от червена чушка и сирене

Автор:
george
|
Дата:
28 Aug
|
Видяна:
755
Оцени рецептата

1/2 малка глава лук, нарязан на четвъртинки

3 големи скилидки чесън, обелени

2 ч.л. зехтин

2 червени чушки

1 1/2 ч настърган Чедър

Друго:

настърган Чедър

щипка лют червен пипер

2 с.л. див лук, пресен, нарязан

 

Загрейте фурната до 190ºС. Поставете лука и чесъна в малка тавичка. Поръсете със зехтин. Пече се, докато омекне, като се разбърква от време на време, около 50 минути. Охлажда се. Междувременно изпечете чушките. Охладете за 10 минути. Обелете ги и отстранете семената и подсушете. Поставете всички съставки, с изключение на лука в блендер. Пюрирайте почти до гладкост. Прехвърля се в купа. Добавете дивия лук. Поръсете със сол и пипер. Покрийте и охладете за най-малко 2 часа.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта