Регистрация

Пастет от омари

Автор:
петя добрева
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
521
Оцени рецептата

226 г крема сирене, меко

1/4 ч сухо бяло вино

1/2 ч.л. лучена сол

1/2 ч.л. сол

1/8 ч.л. сушен копър

1 1/2 ч месо от омари, нарязано фино

 

Разбийте сиренето и виното на гладка и кремообразна смес. Добавете солта и копъра; след това омарите, покрийте и се съхранява в хладилник за няколко часа или за през нощта. Поднесете с крекери.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта