Регистрация

Панирани крилца с пармезан

Автор:
elenkova
|
Дата:
05 Apr
|
Видяна:
319
Оцени рецептата

1/2 чаша пармезан

1/2 чаша галета

1 чаена лъжичка магданоз

1 чаена лъжичка червен пипер

1/2 ч.л. мащерка

1 чаена лъжичка сол

1/2 чаена лъжичка черен пипер

1/4 чаена лъжичка чесън на прах

900 г пилешки крилца, разделени в ставите

1/2 чаша масло, разтопено (или маргарин)

 

Смесете сиренето, галетата, магданоза, мащерката, солта, черния пипер и чесъна на прах в найлонова торбичка. Потопете всяко крилце в разтопено масло или маргарин и поставете в торбичката. Разклаща се, докато крилцата са напълно покрити. Поставете покритите крилца в тавичка, постлана с хартия за печене, леко поръсена със спрей за готвене. Пече се на 180ºС във фурната за 45 мин. като крилцата се обърнат веднъж.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта