Регистрация

Охлюви Бургиньон

Автор:
alexander
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
624
Оцени рецептата

24 големи гъби

сол и черен пипер

1/2 ч зехтин

100 консервирани охлюви по бургундски

1/2 ч масло

 

Отстранете пънчетата на гъбите. Подправете гъбите със сол, полейте със зехтин и оставете във фурната. Поставете по 4-5 охлюва във всяка гъба. Покрийте с масло и стоплете във фурната точно преди сервиране.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта